SIGHET: Vital a trecut la sistarea apei catre rauplatnici

SIGHET: Vital a trecut la sistarea apei catre rauplatnici

  Reprezentantii Vital SA s-au tinut de cuvant si azi au trecut la debransarea rau platnicilor din Sighet. 15 blocuri care nu sunt constituite in asociatii de locatari  au ramas incepand de astazi fara apa potabila, pana cand vor fi recuperate integral datoriile.  In cazul in care restantierii nu isi achita datoriile  vor fi actionati in judecata de firma furnizoare de apa potabila pentru recuperarea datoriilor.

1.200 de sigheteni au fost somati la inceputul sapatamanii trecute sa isi plateasca datoriile. Iar termenul  oferit de SC Vital SA a fost de 5 zile lucratoare. Multi si-au achitat datoriile, insa si mai multi  au fost cei care au ignorat avertismetele firmei furnizoare de apa-canal. Radu Micle directorul de Comunicare al SC Vital SA ne-a declarat ca somatii au fost impartite in toate cartierele din municipiu, insa, cei mai multi restantieri se afla in cartierele Cuza Voda, Independentei, Alexandru Ivasiuc, Popa Lupu, Unirii.  Totalul restantelor catre SC Vital SA a fost la 31.10. 2011  in valoare de aproximativ 240.000 lei
 Toader Bota, instalator Vital SA ne-a declarat ca oamenii au intampinat echipa operativa  cu reticenta, ca de obicei. Acesta declara ca vina este undeva la mijoc, iar pentru solutionarea problemelor singura cale este achitarea datoriilor. 
De cealalata parte localnicii se plang ca sunt nevoiti sa plateasca lunar sume exorbitante pentru apa cea de toate zilele. Pentru o familie formata din patru membrii, factura poate ajunge pana la 120 lei lunar. Acesti considera ca Societatea Vital  are obligatia sa  repare conductele si reteaua de apa pentru a se evita pierderile si pentru ca  facturile sa nu fie atat de incarcate. 
De asemenea sunt foarte intalnite cazurile in care intr-o locuinta este declarat un anumit numar de persoane, insa realitatea este cu totul alta. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.