SIGHET Trei sigheteni au ajuns la urgenţă muşcaţi de un maidanez

SIGHET Trei sigheteni au ajuns la urgenţă muşcaţi de un maidanez

Mai multi sigheteni s-au prezentat in ultima perioada la spital, in regim de urgenta, pentru ca au fost muscati de cainii fara stapan. Numai in primele trei saptamani ale acestui an au fost inregistrate 22 de victime ale maidanezilor.

Cainii vagabonzi din Sighet au facut noi victime. In ultimile zile ale saptamanii trecute, trei sigheteni au necesitat ingrijiri medicale de specialitate dupa ce au fost muscati de un caine maidanez care se adaposteste langa scara unui bloc din cartierul Bogdan Voda. Unul dintre locatarii blocului i+au facut si un adapost cainelui care acum are si pui.

Medicii de la Unitatea Primiri Urgente Sighet sustin ca acest fenomen este unul de amploare la nivelul municipiului, de la inceputul anului si pana acum fiind inregistrate 22 de astfel de cazuri.

Responsabilul adapostului cainilor fara stapan din Sighet, Nicolae Stetca, a dat asigurari ca in cursul zilei de azi va ridica de pe strada Bogdan Voda cateaua care a facut noi victime in randul cetatenilor. Mentionam ca numarul incidentelor de acest gen a crescut alarmant in ultimii ani, iar TV Sighet a urmarit indeaproape acest fenomen. Numarul maidanezilor a crescut necontrolat iar autoritatile locale par sa fie depasite de situatie.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.