Sighet: Tâlhar de meserie condamnat la închisoare

Sighet: Tâlhar de meserie condamnat la închisoare

 Poliţiştii sigheteni au identificat si retinut un tanar in varsta de 20 de ani din municipiu care se pare ca intr-o perioada foarte scurta a dat mai nici mai mult nici mai putin de 11 spargeri pe raza Sighetului. Tanarul a fost retinut in urma unei sesizari venite din partea unui cetatean caruia i-au disparut o suma de bani din autoturism.

  Este vorba de Adrian P., din localitate, fără ocupaţie şi cu antecedente penale. El a fost identificat de poliţişti, după investigarea unei sesizări făcută ieri de Ioan T.,   din Sighet, care a reclamat furtul unei sume de bani din autoturismul ce-i aparţinea.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că Adrian P. este autorul a 11 furturi rămase iniţial cu autor necunoscut comise pe raza oraşului în ultima perioadă de timp. Apartinatorii tanarului pareau foarte surprinsi de acuzatiile care i se aduc sigheteanului si declara ca Adrian este un baiat linistit, care avea un loc de munca si nu a facut nimic ilegal pana acum.
Adrian P. a fost reţinut pentru 24 de ore, si prezentat  astazi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei cu propunere de arestare preventivă. Tanarul a  fost acuzat de infractiunea de furt calificat si urmeaza sa-si petreaca urmatoarele 29 de zile in inchisoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.