SIGHET: Protestele continuă în Sighet

SIGHET: Protestele continuă în Sighet

In jur de 60 de sigheteni, reprezentanţi  ai tuturor categoriilor sociale pensionari, bugetari, cadre didactice au ieşit ieri în stradă, începând cu ora 16:00 pe platoul din fata fostului cinematograf Mara din municipiu pentru a-şi scanda nemulţumirile. 

Aceştia au cerut demisia guvernului Boc şi a preşedintelui Băsescu, protestând că nu se poate merge mai departe în aceste condiţii austere. Printre protestatari se afla si  o batrana care se plângea că traiul i-a devenit extrem de greu, fiind nevoită să se descurce cu doar 350 de lei pe luna.
Unul dintre cei prezenti pe platou a declarat ca a fost oprit de catre unii reprezentanti locali ai PDL care au incercat sa-l determine sa renunte la a participa la protest.
In numar destul de mare au participat la protest si rromii din municipiul nostru, acestia sustinand ca sighetenii nu au protestat deoarece nu au vrut sa fie asociati cu rromii.
Oamenii au protestat pasnic, scandand lozinci impotriva guvernului si chiar intonand imnul national. Nu s+au inregistrat evenimente nedorite, prin urmare jandarmii care au supravegheat evenimentul nu au fost nevoiti sa intervina. Protestele in municipiul nostru, conform declaratiilor celor care au fost prezenti ieri pe platoul din centrul orasului, vor continua si astazi incepand cu ora 16:00.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.