SIGHET: Poliţiştii de frontieră au reuşit blocarea a două maşini pline cu ţigări de contrabandă pe o stradă din Sighet

SIGHET: Poliţiştii de frontieră au reuşit blocarea a două maşini pline cu ţigări de contrabandă pe o stradă din Sighet

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au descoperit într-un autoturism, 60.000 de ţigarete (3.000 pachete cu ţigări) de provenienţă ucraineană, fără documente legale.
Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele trei persoane implicate s-au ales cu dosar penal.
În data de 07.11.2011,  în jurul orei 07.50 poliţiştii de frontieră maramureşeni au observat, pe raza localităţii Săpânţa, două autoturisme care se îndreptau dinspre linia de frontieră spre interiorul ţării.
Poliţiştii au trecut la interceptarea acestora, moment în care cele două maşini au demarat în trombă, poliţiştii de frontieră reuşind blocarea lor pe o stradă din localitatea Sighetu Marmaţiei.
La controlul efectuat asupra maşinilor, în una dintre ele condusă de Florin I. de 26 ani au fost descoperite şase colete, în care se aflau 3.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană . Cel de al doilea autoturism in care se aflau Florin C. de 23 ani şi Dumitru C. de 24 ani, avea rolul de antemergător în asigurarea transportului ilegal de ţigări.
   În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 26.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.