Sighet: Peste 20 de sigheteni vor fi debranşaţi de la reţeaua de apă-canal în următoarele zile

Sighet: Peste 20 de sigheteni vor fi debranşaţi de la reţeaua de apă-canal în următoarele zile

Societatea Vital continuă în zilele următoare acţiunea de sancţionare a rău-platnicilor din municipiul Sighetu Marmaţiei. De această dată, furnizorul de apă îşi îndreaptă atenţia asupra restanţierilor care locuiesc la case.

Societatea Vital a debranşat săptămâna trecută de la reţeaua de apă-canal 20 de utilizatori care nu au înţeles nici după primirea somaţiilor că sunt obligaţi să îşi plătească restanţele către furnizor. "Urmează să luăm măsuri de constrângere prin ridicarea contoarelor la alte 20 de case. De asemenea, Vital monitorizează locatarii din blocurile Asociaţiei 5A, aceasta fiind asociaţia de locatari cu cele mai mari restanţe din Sighet. Avem promisiuni din partea unor responsabili ai unor alte asociaţii care funcţionează la parametri normali, care nu au restanţe faţă de noi sau au restanţe foarte mici, că vor prelua destinele acestei asociaţii pentru a îndrepta lucrurile. Să sperăm că aceste modificări care, dacă se vor face, vor fi de bun augur", a declarat Radu Micle, director comunicare S.C. Vital.

Societatea Vital le mai atrage încă o dată atenţia utilizatorilor care au restanţe la serviciul de apă-canal şi le transmite să se îndrepte înspre casierii pentru a-şi achita datoriile. În caz contrar, aceştia riscă să rămână fără apă chiar şi de sărbătorile de iarnă.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.