SIGHET: "Pericol de electrocutare!". Atenţie la Punctele Trafo nesecurizate

SIGHET: "Pericol de electrocutare!". Atenţie la Punctele Trafo nesecurizate

  Pe raza municipiului nostru sunt multe zone unde exista instalatii de distributie a energiei electrice care nu sunt securizate. Multe din aceste cutii nu sunt incuiate, sau altele sunt deteriorate, iar cablurile sunt la vedere si la indemana oricui, existand astfel pericolul de electrocutare.

“Pericol de electrocutare!” . Asta scria pe una dintre usitele larg deschise ale unui punct Trafo nesecurizat de pe strada Lucian Blaga in luna august a acestui an. Avertismentul nu  a fost luat in serios nici macar de cei care sunt responsabili de administrarea  punctului. Acestora nu le-a pasat de faptul ca  zile in sir unul dintre compartimente a fost deschis si in orice clipa s-ar putea intampla o tragedie. S-au luat masuri doar in urma unui material difuzat in cadrul stirilor TV Sighet.
O situatie similara se inregistreaza acum la intersectia strazii Mihai Eminescu cu Stefan cel Mare. Cutia metalica a distribuitorului de energie electrica s-a deteriorat, iar prin gaurile produse de rugina se observa cablurile aflate sub tensiune. Odata cu venirea ploilor situatia poate degenera.
In orice clipa un copil curios, sau o persoana neatenta poate atinge firele nesecurizate si se poate produce o nenorocire. Tragedia petrecuta in primavara acestui an in Cartierul Tudor Vladimirescu, cand un tanar a murit electrocutat dupa ce a patruns intr-un post de transformare pentru a fura fier vechi, se pare ca nu a reusit sa traga nici pana acum un semnal de alarma.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.