Sighet: Mircea Man acuză managementul spitalului Sighet

Sighet: Mircea Man acuză managementul spitalului Sighet

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Man, acuză managementul spitalului Sighet de politizare a instituţiei sanitare. Mai precis, toate acţiunile din interiorul unităţii spitaliceşti se rezumă la revanşă politică, nicidecum la o calitate a actului medical.

Spitalul a fost transformat în PSD. Doar intervenţiile lui Bîrlea şi ale mele au mai fost în sprijinul comunităţii. Totul se transformă într-o revanşă. Cine nu a votat PSD-ul este dat afară, cine e cu PDL-UL, este tracasat în fiecare zi. Acolo trebuie să primeze actul medical, investiţiile importante.”, a declarat pentru maramedia.ro, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Man.

Spitalul Sighet a primit din proprietatea Consiliului Judeţean o clădire în administrare, unde 7 secţii şi compartimente urmau să fie comasate într-un bloc operator unic. Potrivit lui Man, actualul manager, Vasile Ştefanca, a profitat de schimbarea din funcţie a lui Gheorghe Ştef şi şi-a permis să înceapă un studiu de fezabilitate al clădirii, pentru care ar fi alocat 300 de milioane de lei vechi, însă înainte de a fi făcută tranzacţia între spital, Consiliu Judeţean şi Primăria Sighet. „Domnul actual director PSD l-a dat în judecată pe Ştef şi îi impută acel studiu care nu a fost făcut pentru Ştef, ci pentru comunitate. În loc să beneficieze de o clădire gratuită pe care Consiliul Judeţean era dispus să o dea în folosinţă, ei au transformat-o într-o revanşă politică şi au imputat un proiect care nu făcea altceva decât să rezolve o secţie pentru sigheteni şi nu numai, pentru toată zona Maramureşului Istoric care ajunge la Sighet”, a adăugat Man. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.