SIGHET: Mesaroş Mark Sebastian a câştigat marele premiu şi trofeul concursului "Sighetenii au Talent"

SIGHET: Mesaroş Mark Sebastian a câştigat marele premiu şi trofeul concursului "Sighetenii au Talent"

Mesaros Mark  Sebastian este fericitul castigator al Concursului “Sighetenii au Talent” care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecut. Sarcina juriului a fost una dificila , avand in vedere ca in finala au ramas 23 de concurenti, toti foarte talentati. Pemiul pus la bataie de Rotary Club Sighet a fost de 1.000 RON.  

Concursul “Sighetenii au Talent” s-a dovetit a fi un succes  peste,  400 de sigheteni si nu numai au asteptat cu sufletul la gura desemnarea castigatorului . Batalia ceea mare s-a dat pentru un premiu in valoare de 1.000 RON pus la bataie de clubul Rotary Sighet.  Juriului  format din doamna profesoara Rodica Gheorghiu, directorul Casei de Cultura Sighetu Marmatiei, Vasiel Muste, profesoara de dans Cristina Kovy,  tanara si frumoasa interpreta de muzica populara, Mariuca Verdes dar si Antonia Zelenszki membru fondator Rotaract, i-a revenit dificila sarcina de a desemna castigatorul.
Pentru cei mai multi dintre concurentii prezenti, concursul “Sighetenii au Talent” a reprezentat o provocare.
 Notarea s-a realizat prin acordarea de note de la 1 la 10 pentru fiecare concurent in parte. Emotiile au fost pe masura deoarece calitatea adversarilor nu a putut trece neobservata
La finalul competitiei s-au “batut” pentru locul I fiind la egalitate de puncte Mesaros Masrk Sebastian  care a ofeit un moment special de beat box si trupa Hybrid Sympfony o formatie care imbina cu succes muzica clasica, muzica rock cu influente metal, clasic rock si rock alaternativ, incercand sa le insufle tinerilor sigheteni iubirea fata de muzica si instrumente.
Cel care a mers acasa cu torfeul “Sighetenii au Talent” si cu marele premiu in valoare de 1.000 RON a fost Mesaros Mark  Sebastian.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.