SIGHET: Inter 07 Sighet premiată cu Cupa Arena la Fotbal în sală, ediţia a III-a.

SIGHET: Inter 07 Sighet premiată cu Cupa Arena la Fotbal în sală, ediţia a III-a.

 Sambata 14 si duminica 15 ianuarie, pe terenul de sport a Salii Polivalente din Sighet s-a desfasurat cea de-a III-a editie a Cupei Arena la fotbal. De aceasta data la competitie s-au inscris 12 echipe de fotbal. In finala lupta pentru locul I s-a dat intre Inter 07 Sighet si Arena S.B Sighet, cupa Arena in acest an revenindu-I echipei Inter 07 Sighet.

Intr-o formula de doisprezece echipe care s-au inscris la aceasta editie, s-a desfasurat ceea ce se doreste sa devina o competitie cu traditie atat in municipiul nostru cat si in intreg judetul Maramures. La aceasta competitie s-au inscris cele opt echipe care au concurat si la editiile anterioare, dar si alte patru echipe, unele venite chiar din afara orasului. Este vorba despre  Gytral, Aviva 3, Sten Stop, Gold Boys, Old Boys Stramtura, FC Gasca Nebuna, Plimob, Necropsia, Tisa Boys, Inter 07, Revoy Boys si bineinteles Arena SB. La eveniment au participat si suporteri care si-au incurajat frenetic echipa favorita.
Marea lupta pentru Cupa Arena s-a dat duminica intre echipele Inter 07 Sighet si Arena SB, mai puternica in acest an dovedindu-se echipa Inter 07 Arena.
Administratorul clubului Arena, Valenten Jianu si- a propus ca incepand cu luna februarie sa organizeze un adevarat campionat de fotbal in sala pe echipe de amatori, in care sa se inscrie 12 echipe cu etapa saptamanala in care fiecare echipa se va confrunta cu cealalta. Competitie se va intinde pe parcursul a 3 luni de zile. La acest campionat pe langa echipele deja inscrise, administratorul invita si alte echipe dormice sa se inscrie la sediul din strada Unirii nr. 60.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.