SIGHET: Horia Scubli este viceprimarul Sighetului

SIGHET: Horia Scubli este viceprimarul Sighetului

Sighetu Marmaţiei are de astăzi un nou viceprimar, in persoana consilierului USL Horia Scubli. Acesta a fost ales in sedinta extraordinara a Consliului Local de astăzi, fiind votat de toţi cei 13 consilieri care au participat la şedinţă.

Tot astăzi consilierii au nominalizat şi ales persoanele care vor face parte din comisiile de specialitate ale Consiliului Local Sighet. Astfel, din comisia de buget finante vor face parte Sorin Vlasin, Ion Sas, Alexandru Oros, Vasile Mih si Daniel Dunca, din comisia de urbanism Oana Herbil, Vasile Mih, Petre Moldovan, Vasile Codrea si lldiko Beres. In comisia de servicii se regasesc Csaba Tobias, Anisoara Mihali si Oana Herbil iar din cea de invatamant cultura Diana Pozman, Liliana Virsta si Sorin Vlasin. Comisia juridica ii are in componenta pe Dana Onita Ivascu, Ion Sas si Gavrila Mihali.

Nici la aceasta şedinţă nu au fost validaţi consilierii locali apartinând PDL Sighet. Aceştia au depus la sectia de contencios administrativ a Tribunalului Maramures o actiune in anularea, in parte, a hotararii de constituire a Consiliului Local Sighet. Termenul de judecata va fi in 24 iulie 2012.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.