SIGHET: Expoziţie inedită de materiale didactice la Grădiniţa Nr. 12 – "Dăruire, frenezie pentru copiii mileniului trei"

SIGHET: Expoziţie inedită de materiale didactice la Grădiniţa Nr. 12 – "Dăruire, frenezie pentru copiii mileniului trei"


Peste 100 de cadre didactice din Maramureş au răspuns iniţiativei Grădiniţei Nr..12 din Sighet de a participa la expoziţia judeţeană de materiale didactice „Dăruire şi Frenezie pentru copiii mileniului trei”. Prin lucrările lor, cadrele didactice au reuşit să aducă toate bucuriile, culorile şi zumzetul primăverii într-o expoziţie inedită. Educatoare din întreg judeţul şi-au dovedit astfel talentul şi priceperea, dar şi ingeniozitatea şi dăruirea pentru cei mici, cărora le+au adus în dar farmecul anotimpului care tocmai a debutat.
Parcuri înverzite cu copii ieşiţi la joacă, coşuleţe cu flori, fluturi, buburuze, felicitări, alee cu flori multicolere. Toate realizate manual, din materiale reciclabile, utilizând tehnici moderne de lucru manual şi origami prezentate în expoziţia judeţeană de materiale didactice la Grădiniţa Nr. 12 din Sighet. Prin efortturile echipe care a coordonat acest proiect s-a reuşit realizarea unei expoziţii judeţene la care au participat 111 cadre didactice din întreg Maramureşul: Sighet, Baia Mare, Giuleşti, Fereşti, Tisa, Câmpulung la Tisa, Şomcuta, Cavnic, Sarasău, Săpânţa, Budeşti, Bocicoi, Crăciuneşti, Strâmtura, Bârsana.Conducerea grădiniţei a înmânat tuturor educaoarelor care au contrubuit la realizarea acestei expoziţii diplome de participareVernisajul acestei expoziţii a coincis cu echinocţiul de primăvară care a avut loc astăzi la ora 7 şi 14 minute. Acesta marchează începutul primăverii astronomice, iar specialiştii spun că în această perioadă omul devine asemenea unui vulcan, dornic de a erupe, de a exploda, de a realiza lucruri inedite.Inedită a fost şi expoziţia de astăzi care a transmis tuturor celor prezenţi o stare de armonie, o stare de transformare profundă, când  totul se trezeşte la viaţă, tinde să iasă la suprafaţă, să se bucure de energiile profunde ale primăverii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.