SIGHET: Curat murdar! Curatenia de toamna nu e pe placul tuturor sighetenilor

SIGHET: Curat murdar! Curatenia de toamna nu e pe placul tuturor sighetenilor

  O data cu caderea primei brume, angajatii societatii Urbana, responsabili de intretinerea spatiilor verzi din Sighet trec la curatenia de toamna.  Datorita numarului redus de angajati, dar si a activitatilor multiple care trebuie executate in aceasta perioada, in campania de curatare au prioritate strazile centrale, ceea ce provoaca uneori nemultumirea unor sigheteni care nu sunt localizati pe principalele artere din oras. 

 Este si cazul cetatenilor de pe strada Ion Creanga din Sighet. Localnicii sunt nemultumiti de faptul ca cei responsabili de curatarea spatiilor verzi nu au trecut si pe strada lor ,pentru a taia  iarba si pentru a strange frunzele uscate. 
 Localnicii de pe strada  Ion Creanga sustin ca acest lucru intra in responsabilitatea societatii Urbana. Acestia declara ca serviciile primite ar trebui sa fie in concordanta cu impozitele pe care le platesc. Pe cei de la Urbana i-am gasit astazi pe teren. Una dintre echipe se afla pe una dintre strazile principale ale orasului, in timp ce o alta echipa planta panselute in rondourile de la intrare si la  iesirea din Sighet. Marta Alba, responsabilul de spatii verzi din Sighet, ne-a  declarat ca in Sighet campania de curatenie se desfasoara dupa un plan bine stabilit, iar numarul redus de angajati, dar si activitatile multiple pe care trebuie sa le desfasoare in aceasta perioada, ii impiedica sa ajunga la fiecare cetatean din Sighet, desi aceasta responsabilitate le revine. 
 Interlocutoarea noastra sustine ca in aceasta perioada se incearca si revigorarea spatiilor verzi din municipiu prin plantatarea de panselute.  Sunt vizate cele doua sensuri giratorii de la intrarea si de la iesirea din municipiu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.