SIGHET: Cum si unde petrecem de Revelion?

SIGHET: Cum si unde petrecem de Revelion?

Trecerea dintre ani se apropie cu pasi repezi. Mai sunt doar cateva zile pana cand anul 2012 va bate la usa nostra si trebuie sa il intampinam asa cum se cuvine. Ce mai importanta in aceasta perioada este imbracamintea ce va fi purtata de doamen si domnisoare in special pentru petrecerea dintre ani. Insa pentru a fi in trend, sighetenii trebuie sa scoat din buzunar bani frumosi.

Fiecare dintre noi avem dorinta sa avem casa cat mai frumos aranjata si masa imbelsugata. Insa nici vestimentatia pe care o vom purta in noaptea dintre ani nu trebuie lasata deoparte. In aceste zile doamnele si domnisoarele isi aleg cu grija hainele pe care le vor purta la petrecerea de Revelion.

Si magazinele din municipiul Sighetu Marmatiei au oferte greu de refuzat. Acestea pun la dispozitia cumparatorilor de la rochii si costume pana la haine extravagante pentru doamnele mai noncomformiste, iar clientii nu intarzie sa apara. Sighetenii au luat cu asalt magazinele pentru a nu ramane fara vestimentatie noua in noaptea dintre ani, iar pentru aceasta ei trebuie sa scoata din buzunar sume deloc de neglijat. Pretul rochiilor pentru doamne si domnisoare pornesc de la 100 de lei si pot ajunge chiar si la 700 de lei, depinde de preferinta, material si bineinteles calitate. Nici costumele domnilor nu sunt mai ieftine, situandu-se intre 300 si 500 de lei.

Si pentru ca tabloul sa fie intreg, sighetencele nu pot sa intampine noul an fara a fi aranjate asa cum se cuvine. Si saloanele de infrumusetare si cele de coafura nu fac fata numarului mare de programari, care au fost facute cu mult timp in urma.

Asadar, cu masa pusa si imbracti festiv sighetenii care isi vor petrece Revelionul in familie asteapta uratorii. Cei care insa vor alege un local sau restaurant din oras nu au alta preocupare decat sa se dichiseasca si sa scoata din nou bani din buzunar. Meniurile de Revelion in localurile din Sighet variaza si ele in functie de ce se pune pe masa, ce se toarna in pahare si de cine intretine atmosfera. In aceste cazuri pretul unui meniu porneste de la 130 de lei si poate ajunge  la 300 de lei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.