SIGHET: Campionatul Arena se bucură de succes

SIGHET: Campionatul Arena se bucură de succes
Sambata 28 ianuarie a debutat la Sighetu Marmatiei Campionatul de fotbal Arena. Daca pana acum sighetenii s-au obisnuit sa aiba parte aproape saptamanal de meciurile de fotbal ale cupei Arena, de aceasta data organizatorii au gandit un adevarat campionat. Iar rezultatul este un succes
Sambata 28 ianuarie, pe terenul de sport al Salii Polivalente din Sighet s-a desfasura prima editie a Campionatului de fotbal Arena.  Intr-o formula de doisprezece echipe campionatul se va derula saptamanal timp de trei luni. Atat suporterii cat si sportivii au declarat ca ideea organizarii unui astfel de eveniment este excelenta.
La prima etapa au intrat in competitie FC Gasca Nebuna contra Inter Cearda cu un scor de 3-0, Arena SB contra Gytral cu un scor de 4-1, Sebi Mark impotriva Sigstrat cu un scor de 9-2, Aviva 3 contra Olimpic Sighet 3-3, Klebsiella -Gold Boys scor 0-4 si Rosu si Negru contra Plimob cu un scor de 5-4.
Locul I in clasament este ocupat in acest moment de Sebi Marc, urmat in clasament de Gold  Boys, Arena SB, Gasca Nebuna, Rosu si Negru, Aviva 3 Olimpic Sighet, Plimob, Gytral, Inter Cearda, Klebsiella si SIGSTRAT.
Timp de trei luni se vor juca sase meciuri pe etapa. De asemenea organizatorii s-au gandit la un program anual de competitii, Cupa Arena de vara, cea de iarna iar in luna ianuarie-martie, Campionatul Arena. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.