SIGHET: Ansamblul sighetean "Mugurelul"va paticipa la Bucureşti la o serie de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă

SIGHET: Ansamblul sighetean "Mugurelul"va paticipa la Bucureşti la o serie de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă
Ansamblul “Mugurelul” al Clubului Copiilor din Sighetu Marmatiei va pleca in acest sfarsit de saptamana la Bucuresti pentru a participa la o serie de manifestari legate de traditiile sarbatorilor de iarna. Luni 5 decembrie acestia vor sustine un spectacol pe scena Salii Palatului din capitala alaturi de alte formatii sosite din intreaga tara.
 Ansamblul “Mugurelul” al Clubului Copiilor din Sighetu Marmatiei va pleca in acest sfarsit de saptamana la Bucuresti pentru Festivalul de arta teatrala traditionala “Masti, colinde si obiceiuri” a fost organizat la initiativa Clubului Copiilor din Sighetu Marmatiei, a Palatului Copiilor Adrian Baran din Slatina Olt si cu sustinerea Directorului General la Directia Tehnica si Administrativa a Senatului Romaniei.
Micutii sigheteni fac ultimele probe inainte de plecarea la Bucuresti si chiar daca sunt obisnuiti deja cu marile scene, marturisesc ca ideea de a sustine un spectacol pe cea mai mare scena din Romania, cea a Salii Palatului din capitala le da unele batai de cap.
Dupa spectacolele sustinute la Sala Palatului, micutii sigheteni vor duce colindul maramuresan la mai multe ministere si institutii din Bucuresti.  Luni 5 decembrie acestia vor sustine un spectacol pe scena Salii Palatului din capitala alaturi de alte formatii sosite din intreaga tara. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.