SIGHET: Acțiunea deszăpezirea aproape de final

SIGHET: Acțiunea deszăpezirea aproape de final

 Oraşul revine la normal după ninsorile de weekendul trecut. Parcările de pe raza municipiului sunt şi ele acum destul de curate şi nu prezintă un pericol pentru participanţii la trafic. Se acţionează şi pe străzile lăturalnice, de unde zăpada este transportată cu ajutorul utilajelor care de vineri seara nu se mai opresc.

Mormanele de zăpadă din zona centrală, formate ca urmare a acţiunii de deszăpezire, au dispărut la propriu peste noapte. Autobasculantele au transportat nămeţii încontinuu, astfel că dimineaţa, când traficul a început să se aglomereze, parcările erau curate. Sunt de asemenea şi unele impedimente care îngreunează activitatea muncitorilor.
Există şi situaţii în care Serviciul Public de Gospodărire urbana nu a putut să adune zăpada de pe carosabil. O astfel de situaţie este şi cea a maşinilor expuse spre vânzare pe banda de mers, care nu au mai fost mişcate de acolo dinainte de nisorile abundente ce au avut loc.
Aceste maşini zac pe banda de mers cu lunile. Poliţiştii mai trec pe acolo, însă unii proprietari sunt destul de inventivi şi, după ce s-au ales o dată cu amenzi, au învăţat să-şi dea jos plăcuţele de înmatriculare, astfel că nu pot fi traşi la răspundere de către oamenii legii. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.