SIGHET: A încercat să sustragă două sticle de coniac dintr-un supermarket, ascunzându-le în haină

SIGHET: A încercat să sustragă două sticle de coniac dintr-un supermarket, ascunzându-le în haină

Miercuri 08 februarie a.c., în jurul orei 19:00, în urma unei sesizări primite la dispeceratul Jandarmeriei Maramureş din partea personalului unui supermarket situat pe strada Bogdan Vodă din Sighetu Marmaţiei, referitoare la faptul că o persoană a sustras produse din incinta magazinului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care l-a identificat pe Nicolae L. de 20 ani, din Sighetu Marmaţiei, care este susceptibil de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
În jurul orei 18:30, cel în cauză s-a deplasat la magazin cu intenţia de a face unele cumpărături. A pus în coşul de cumpărături diferite produse alimentare şi nealimentare, iar de la raionul cu băuturi alcoolice a luat două sticle de coniac „Batleysir” pe care le-a ascuns în haina cu care era îmbrăcat.
Ajuns la casele de marcat, a achitat doar produsele din coşul de cumpărături nu şi coniacul ascuns în haină, însă la ieşirea din magazin a fost reţinut de către personalul de pază, până la sosirea jandarmilor. Dosarul cu actele premergătoare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, pentru continuarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.