Și tu poți deveni jandarm

Începând din 2 septembrie, Jandarmeria Maramureş desfășoară campania de promovare a profesiei militare şi de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ. Campania se adresează tinerilor absolvenţi de liceu şi vizează creşterea interesului acestora pentru o carieră militară. 

Înscrierea se realizează online, până în 14 septembrie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită de depunere a dosarelor este 22 septembrie.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş recrutează candidaţi, pentru concursul de admitere, organizat de instituţiile de învăţământ  care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne. La Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani sunt scoase la concurs un număr de 288 locuri, la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni – 263 locuri, iar la Școala Militară de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești – 2 locuri pentru IGJR (maistru militar auto).

Mai multe informații puteți afla accesând link-ul: www. jandarmeriamaramures.ro sau de la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș din Baia Mare bulevardul Unirii nr.34 jud. Maramureș de luni până vineri între orele 08.00-16.00, Serviciul Resurse umane ori la telefon 0262/277779, interior 24557 /24535.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.