Și în Maramureșul istoric, Alianța USR Plus strânge semnături pentru Dan Barna președinte

Alianța USR PLUS a început acțiunea de strângere a semnăturilor pentru participarea la alegerile pentru desemnarea președintelui României din 10 noiembrie 2019. Conform legii, fiecare candidat la funcția de președinte al țării trebuie să strângă 200.000 de semnături pentru înscrierea în campania electorală. Candidatul Alianței USR Plus este Dan Barna. Toate filialele județene ale Alianței au început de miercuri strângerea de semnături.

Startul acțiunii în Maramureșul istoric s-a dat în Sighetu Marmației, acolo unde au participat reprezentanții USR din Sighetu Marmației, Desești, Ocna Șugatag și Sarasău. Cetățenii au fost deschiși la dialog și dornici să semneze pentru susținerea lui Dan Barna, de la care au mari așteptări că poate să schimbe lucrurile în țară.

România are nevoie de un președinte USR Plus, un președinte care să aibă energia și curajul pe care cele două partide ale alianței le-au arătat în ultimii ani.
Un președinte USR Plus este singura garanție că lucrurile pentru care noi am intrat în politică pot deveni realitate – independența justiției, transparență în cheltuirea banului public, reforma administrației publice, Fără Penali în Funcții Publice, spitale curate, școli mai bune, autostrăzi finalizate. Un președinte USR Plus este cea mai bună garanție că din 2020 vom avea o guvernare USR PLUS, o guvernare cu oameni onești și competenți

Până în 15 septembrie, membrii USR și Plus vă așteaptă zilnic în stradă să semnați pentru candidatura lui Dan Barna.

România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte!

USR Maramureș

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.