Și-au căutat-o cu lumânarea
  • În Câmpulung la Tisa, sâmbătă, polițiștii rutieri au oprit un autoturism pentru control. La volan era un bărbat de 31 de ani din localitate, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus de acesta nu este înmatriculat, plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturism fiind ale altei mașini. Tânărul s-a ales cu dosar penal.
  • Tot sâmbătă, polițiștii băimăreni au oprit pentru verificări un autoturism pe strada Luminișului din municipiu. Șoferul, în vârstă de 60 de ani, din Buzești, avea permisul de conducere anulat. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost reținut și dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ.
  • În aceeași zi, în timp ce trecea prin Petrova, la vederea agenților rutieri, un bărbat a apăsat pedala de accelerație. Polițiștii au pornit în urmărirea lui, iar după doi kilometri au reușit să-l oprească. La volan era un bărbat de 35 de ani din Petrova care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.