Și-a bătut concubina însărcinată până a lăsat-o inconștientă

Ieri, polițiștii Secției 2 Bogdan Vodă au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din Strâmtura că și-ar fi agresat fizic concubina.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima, o femeie de 32 de ani din Bârsana, însărcinată în aproximativ 20 săptămâni. Aceasta se afla într-o stare de inconștiență, prezentând mai multe leziuni la nivelul corpului, A fost preluată și transportată de un echipaj din cadrul SAJ Maramureș la Spitalul Sighetu Marmației. Ulterior aceasta a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean, în vederea acordării asistenței medicale de specialitate.

Totodată, a fost identificat și apelantul, un bărbat de 30 de ani din Strâmtura, care a relatat că pe fondul consumului de alcool și al geloziei i-a aplicat femeii mai multe lovituri și a strâns-o de gât. De asemenea, bărbatul a mai relatat că și în data de 25 februarie i-a aplicat victimei mai multe lovituri în zona feței din același motiv.

Bărbatul a fost internat la Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice. În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.