Sfaturi pentru o seară de iarnă perfectă

Iarna are farmecul ei dacă o vezi dintr-o anumită perspectivă. Chiar dacă în timpul zilei vedem multe aspecte negative: zilele sunt mai scurte, mai întunecate, ploioase și ne putem bucura de zăpadă doar în zilele libere, la munte, trebuie să vedem și partea frumoasă a acestui anotimp magic.

Transformă-ți fiecare seară într-un moment relaxant și uită de traficul aglomerat, de zecile de minute consumate pentru a găsi un loc de parcare sau de timpul petrecut în stațiile de autobuz.

Pentru a-ți regăsi confortul, tot ceea ce trebuie să faci este să-ți creezi acasă un spațiu plăcut și primitor. Nu este nevoie să schimbi toată mobila, ci doar să adaugi câteva elemente care o vor transforma într-un mediu intim și călduros.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să petreci seri de neuitat împreună cu cei dragi:

  1. Atunci când vrei să te uiți la un film sau să savurezi o ceașcă de ciocolată caldă, înlocuiește lustrele cu veioze și decorațiuni luminoase care îți dau senzația de căldură.
  2. Dacă spațiul îți permite, cumpără-ți un mic șemineu electric și poziționează-l în fața unui fotoliu sau a canapelei. Este locul perfect să te relaxezi după o zi cu multe provocări.
  3. Decorează-ți casa cu lumânări cu lumină caldă. Poți opta pentru cele parfumate pentru a te bucura de mireasma preferată sau le poți combina cu cele cu led. Adaugă și un sfeșnic pe masă pentru a transforma fiecare cină într-un moment festiv.
  4. Dacă îți place să petreci serile pe canapea, decoreaz-o cu perne confortabile. Ori de câte ori îți dorești o schimbare, tot ceea ce trebuie să faci este să cumperi noi fețe de pernă care pot da o notă personală camerei.
  5. Transformă-ți dormitorul într-o cameră elegantă și confortabilă. Alege draperii de calitate, o lenjerie care să-ți ofere o stare de bine și folosește lămpi cu lumină caldă. Incearca noile lenjerii pentru pat de la Fashion Days și creează-ți spațiul perfect de relaxare.

6. Folosește-te de accesorii mici dar cu efecte mari. Cănile cu mesaje inspiraționale, decorațiunile din lemn sau materiale naturale și vesela de calitate vor transforma fiecare moment într-unul special.

7. Îmbracă-te confortabil. Iarna este momentul perfect să savurezi cina în haine lejere, comode și călduroase. Mai ales dacă îți vei invita prietenii să petreceți împreună o seară relaxantă, poți purta un trening pentru dama de la Fashion Days cu șosetele groase din lână sau papucii pufoși.

8. Alege meniuri speciale pentru iarnă. Mâncarea gătită în casă, supele și prăjiturile coapte în cuptor vor întregi, olfactiv, atmosfera de sărbătoare din casă. Încearcă să gătești cât mai des. Folosește mirodenii, citrice și cacao pentru a transforma fiecare seară de iarnă într-o sărbătoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.