Sfaturi de moda plus-size: cum să porți pantaloni largi

Poate deveni obositor să te uiți în oglindă și să te gândești: „Și acum ce facem?”. Purtarea aceluiași stil zi de zi poate deveni puțin plictisitoare, mai ales când simți că forma corpului tău te împiedică să porți ceea ce îți place la toată lumea.

Poate că te întrebi dacă pantalonii cu picior larg arată bine la femeile plus-size. Adevărul este că nimic nu te împiedică să te bucuri de acest tip de pantaloni de damă dacă abia aștepți să îl încerci – cu excepția poate a propriilor tale insecurități. Acesta este un stil care arată grozav pe toată lumea – indiferent de formă. Citește mai departe pentru câteva sfaturi despre cum poți face ca o pereche de pantaloni de damă largi să se potrivească cu formele tale și să-ți lărgești orizontul vestimentar în cel mai scurt timp.

1. Echilibrează-ți proporțiile

Nu este un secret că frumusețea vine în toate formele și dimensiunile. Dar, trebuie să recunoaștem, nu toate stilurile și tendințele arată bine pe fiecare corp și mai ales nu toate deodată. Să știi cum să-ți echilibrezi proporțiile te poate ajuta enorm atunci când vine vorba de a te îmbrăca cât mai bine. De exemplu, dacă porți o bluză de damă, păstrează-ți partea de jos subțire. Sau, în sens contrar, dacă porți pantaloni de damă largi și mai mult volum în partea de jos, optează pentru un top mai puțin vaporos, dar mai mulat, este cel mai bine.

Îmbrăcămintea vizuală este un alt aspect de care trebuie să ții cont atunci când îți alcătuiești o ținută. Mai exact, îmbrăcarea cu modele sau detalii care atrag vizual atenția asupra unei anumite părți a corpului sau distrag atenția de la altele. De exemplu, încrețirea în talie aplatizează vizual stomacul și creează o talie mai definită, în timp ce topurile rigide sau grele care nu se modelează ușor te pot face să te simți mai lată.

În cele din urmă, îmbrățișarea corpului pe care îl ai în toată splendoarea sa este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru garderoba ta. Nu se poate nega faptul că, atunci când vine vorba de îmbrăcarea formelor, materialul poate face toată diferența.

În partea de jos, optează pentru țesături cu întindere sau moliciune pentru a se adapta șoldurilor. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este ca acea pereche de pantaloni de damă să te tragă sau să se deschidă în jurul șoldurilor sau a mijlocului. Dacă trebuie să iei o mărime mai mare pentru a obține o potrivire perfectă, atunci așa să fie. Până la urmă, mărimea este doar un număr.

2. Ce lungime ar trebui să aibă pantalonii cu picior larg?

Bineînțeles, lungimea pantalonilor este întotdeauna importantă, dar cu pantalonii cu picior larg, lungimea potrivită poate face aspectul (iar lungimea greșită îl poate distruge cu siguranță).

Dacă intenționezi să porți tocuri sau pantofi cu platformă cu pantaloni de damă cu picior larg, atunci probabil că vei dori să alegi pantaloni de damă lungi. În mod ideal, aceștia ar trebui să atingă piciorul chiar după gleznă, atingând vârful pantofului. Pantalonii lungi ar da, de asemenea, iluzia unor picioare mai lungi și, în general, funcționează cel mai bine ca pantaloni cu talie înaltă. Pantalonii care ating podeaua sunt un look grozav în contexte formale sau oriunde este posibil să porți tocuri înalte.

Dacă ești în căutarea unei lungimi mai scurte, vrei ca piciorul larg să cadă deasupra gleznei, ca o lungime de pantalon crop. Această lungime merge foarte bine cu sandale cu curele sau pantofi cu toc și ar putea funcționa bine chiar și cu adidași albi și proaspeți pentru un look mai casual.

3. Ar trebui să-ți bagi cămașa înăuntru?

Răspunsul scurt este da. Răspunsul puțin mai lung este că, din moment ce pantalonii cu picior larg se evazează de la șold și au o croială mai relaxată, vei dori ca ceea ce porți pe deasupra să fie mai mulat. Cămășile mai lungi ar trebui să fie bine îndesate în talia înaltă, în timp ce bluzele mai scurte – cum ar fi maiourile sau crop topurile – ar trebui să se termine la sau deasupra taliei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.