Sfaturi de la polițiști

Lucrătorii Biroului Siguranța Școlară au continuat, săptămâna trecută, activitățile preventive desfășurate pe perioada vacanței școlare. Astfel, s-au deplasat în localitatea Remecioara la tabăra organizată de către Asociația Tinerilor Ortodocși ai Protopopiatului Chioar, unde un număr aproximativ de 140 de elevi au participat la această întâlnire. 

În cadrul activității, s-a pus accentul pe problema consumului de alcool, droguri și alte substanțe interzise, elevii aflând la ce pericole își expun sănătatea, dar și cum pot răspunde în fața legii în cazul consumului unor astfel de substanțe.

Copiii au aflat de la polițiști cât de important este să fie atenți mereu la ce se petrece în jurul lor, acasă, pe stradă, la școală și la locurile de joacă, pentru că de multe ori printr-o simplă intervenție sau observație se poate evita producerea unui eveniment negativ.

Cu această activitate, lucrătorii Biroului Siguranța Școlară au încheiat întâlnirile cu elevii în perioada vacanței de vară, urmând a se reîntâlni cu ei odată cu reluarea noului an școlar. În cadrul acestor activități, vor continua sesiunile informativ-preventive pentru creșterea gradului de siguranță al elevilor și cadrelor didactice în incinta și zona adiacentă a unităților de învățământ preuniversitar din județul nostru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.