VIDEO | Sfârșit de săptămână plin de evenimente

Sfârșit de săptămână plin de evenimente sportive și culturale. Toate se vor organiza respectând reglementările în vigoare, sub stricta supraveghere a oamenilor legii. 

În acest sfârșit de săptămână, în ziua de 12 septembrie, între orele 11:00-13:00, pe terenul Stadionul Central din comuna Recea, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Recea şi Viitorul Târgu Jiu, meci în Liga a II a.

În aceeași zi, între orele 17:00-19:00, pe Baza Sportivă Progresul Şomcuta Mare, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele Progresul Şomcuta Mare şi C.S. Minaur Baia Mare, meci din etapa I din Liga a III a.

Tot în acest sfârșit de săptămână, în zilele de 12-13 septembrie în zona Lacului Firiza, va avea loc Concursul de triatlon și înot în ape libere.

De amintit este faptul că, în perioada 07-13 septembrie, se află în derulare Festivalul zilelor maghiarilor băimăreni, organizat de Asociația Foter Festival.

Pentru ca manifestările din spațiul public, ce vor avea loc și în acest sfârșit de săptămână în județul nostru să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii şi liniştii publice, vor menţine o legătură permanentă cu reprezentanţii organizatorilor pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a acestor evenimente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.