Seychelles – Bijuteriile Oceanului Indian
Explozia de verde si albastru care iti incanta privirea de cum pasesti in Seychelles imbina mai multe nuante decat iti poti imagina si face ca aceste insule sa fie unele dintre cele mai frumoase de pe pamant, fiind denumite si bijuteriile Oceanului Indian si facand din ele paradisul perfect pentru luna de miere sau pentru o vacanta romantica.
Aflate in Oceanul Indian, la sud de Ecuator, clima este tropicala, cu o vreme calduroasa tot timpul anului si o umiditate relativ crescuta. Insa din mai pana in octombrie este perioada cea mai uscata a anului, in care precipitatiile sunt foarte rare, fiind, de aceea, perioada cea mai buna pentru a calatori aici. In Seychelles, temperatura se mentine in mod constant in intervalul 24-32°C, dar din noiembrie pana in martie, adica pe parcursul lunilor de iarna in emisfera nordica, probabilitatea aparitiei precipitatiilor si chiar a cicloanelor creste considerabil.
Insulele Seychelles sunt gazda celui mai mare atol de corali din lume (cu peste 1000 de specii inregistrate) – Aldabra, a unor paduri tropicale de culoarea smaraldului si a unor ape de un albastru pur, a celei mai mari populatii de testoase gigant, a crabului de cocos (cel mai mare crab de uscat din lume), a lisitelor de Aldabra, barracudelor si rechinilor-ciocan si a palmierilor “coco de mer” (monument UNESCO), cu cea mai mare nuca de cocos de pe pamant (cantareste 20 kg).
O multime de motive pentru a vizita acest paradis terestru!
Vezi aici oferte 
Pentru detalii si rezervari, te asteptam cu placere la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul), telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.