Sesizări, amenzi, sancţiuni la final de săptămână, pe raza oraşului Borşa

Sesizări, amenzi, sancţiuni la final de săptămână, pe raza oraşului Borşa

 În  zilele de 16-17 iulie a.c., pe raza oraşului Borşa s-a desfăşurat  de către Poliţia Oraşului Borşa în cooperare cu reprezentanţi ai Jandarmeriei locale, o acţiune pe linia menţinerii ordinii şi siguranţei publice, în urma căreia  jandarmii  au surprins şi sancţionat mai multe persoane, astfel:
 Constantin   M. de 44 ani, din localitatea Corni,  judeţul Botoşani, a fost surprins sâmbătă în jurul orei 23:30, în timp ce consuma băuturi alcoolice într-un loc public, neautorizat şi tulbura ordinea şi liniştea publică a locatarilor unui imobil situat pe str. Libertăţii  din Borşa, prin strigăte  şi urlete. A fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 lei. 
 În jurul  orei   00:00 în data de 17 iulie,  pe strada  Independenţei  din Borşa, Răzvan M. de 24 ani,  din  Deva, judeţul Hunedoara, consuma băuturi alcoolice într-un  loc public neautorizat, faptă pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei. 
 În jurul orei  00:30 pe strada  Decebal,  Marcel V. de 39 ani,  din Suhurău,  judeţul Botoşani, consuma băuturi alcoolice, iar când a fost rugat să dea date despre identitatea sa, acesta a refuzat. A fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.
În parcul pentru copii de pe str. Decebal, în jurul orei  00:30, Dumitru  M. de 38 ani, din localitate, a consumat băuturi alcoolice şi a adresat cuvinte, expresii jignitoare şi gesturi obscene la adresa organelor de ordine, fapte pentru care  fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1500 lei.
Duminică, în jurul orei  01:30, în urma unei sesizări, jandarmii s-au deplasat într-un imobil de  pe strada Lăzuci,  din localitate, unde se asculta muzică la un nivel foarte ridicat, deranjându-se liniştea celorlalţi locatari. A fost identificat Ioan  S. de 49 ani, din Borşa, care a fost sancţionat contravenţional  cu amendă în sumă de 500 lei.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.