VIDEO – Serbare de Crăciun cu tinerii de la ASSOC

În cadrul evenimentului ”Crăciun în Maramureș”, ASSOC Baia Mare în colaborare cu Școala Populară de Artă ”Liviu Borlan” au organizat joi seara spectacolul ”Serbare de Crăciun.” Cei care au fost prezenți la spectacolul oferit de tinerii cu dizabilități din Centrul de Zi ASSOC și Centrul „Pinochio” Cărbunar au putut simți din plin emoția care o aduc sărbătorile de iarnă.

Zâmbetele de pe chipurile tuturor celor care au fost prezenți în sala de spectacol, copii, tineri și adulți, sunt dovada unei serbări reușite de Crăciun oferită de tinerii din Centrul de Zi ASSOC și Centrul ”Pinochio” Cărbunar. A fost o ediție prin care s-a evidențiat conceptul de solidaritate și importanța lui în societate. Tinerii de la ASSOC au deschis spectacolul prin interpretarea unei scenete de iarnă.

Tinerilor cu dizabilități din Centrul de Zi ASSOC și Centrul „Pinochio” li s-au alăturat colindătorii de la Școala Populară de Artă, din Satu Nou de Sus, Corul horitoareor din Săpâia și Corul de bărbați din Lucăcești.

De la serbare nu a lipsit nici Moș Crăciun. A fost, de altfel, momentul cel mai așteptat și care le-a adus cea mai mare bucurie tinerilor cu dizabilități.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.