Senatorul USR Maramureș, Dan Ivan, se alătură demersului colegilor din USR Dizabilități privind solicitarea demiterii lui Cristian Vasilcoiu

Senatorul USR Maramureș, Dan Ivan,se alătură demersului colegilor din USR Dizabilități privind solicitarea demiterii lui Cristian Vasilcoiu, secretar de stat la Ministerul Muncii, pentru comportamentul inacceptabil la adresa persoanelor cu dizabilități și a asistenților acestora.

”În cadrul emisiunii „România, te iubesc”, difuzată în data de 9 aprilie pe canalul PROTV, secretarul de stat de la Ministerul Muncii, domnul Cristian Vasilcoiu, a făcut afirmații inacceptabile legat de Asistenții Personali ai persoanelor cu dizabilități:

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat în Ministerul Muncii: „Nu vreau să sune că sunt om rău. Frate, faptul că ai în familie o persoană cu dizabilități și statul îți dă un salariu care constituie și vechime în muncă și poți să te și pensionezi, și că îți dă doar trei mii, adică… Boss, înțelegi ce vreau să zic? Sunt oameni care muncesc pentru trei mii.”

Noi, USR Dizabilități, cerem Guvernului României sa-l demită pe acest domn din funcția de secretar de stat.

Dacă ești alături de noi, semnează și susține și tu această petiție!”, a declarat Dan Ivan.

 

https://bit.ly/SemneazPetitiaDemisiaVasilcoiu

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.