SENATOR DAN IVAN, , candidat USR pentru funcția de președinte CJ Maramureș: Sunt onorat de votul colegilor mei și îi asigur că intru în luptă pentru a câștiga!

În cadrul Conferinței Județene, delegații USR Maramureș i-au acordat cu majoritate de voturi onoarea  senatorului USR Maramureș, Dan Ivan de a-i reprezenta în lupta pentru funcția de candidat la președinția CJ Maramureș.

Sunt onorat de votul colegilor mei și îi asigur că intru în luptă pentru a câștiga!

În perioada imediat următoare, împreună cu colegii de Alianță, vom stabili candidatul comun din partea Dreptei Unite, singura alternativă democratică la blatul PSD-PNL.

Lista de consilieri județeni a fost stabilită într-un mod care să reprezinte fiecare zonă istorică din Maramureș: Valea Ruscovei, Valea Izei, Țara Lăpușului, Sighet și Baia Mare.

Vlad Duruș, fost deputat și Prefect de Maramureș, alături de Vasile Bilan, consilier local în Poienile de sub Munte, ocupă locul doi și trei, urmat de Adrian Dobrican, un șisestean crescut în Ieud, Dumitru Nechita, consilier local în Copalnic Mănăștur, Claudiu Pop actual consilier local în Baia Mare, urmat de Cristian Danciu din comuna Satulung, Simina Blaga consilier local în Vima Mică și Sorin Petrovan, consilier local în Sighetu Marmației sunt doar câteva din numele prezente pe această listă.

Împreună cu echipa de consilieri județeni suntem alternativa viabilă pentru maramureșeni în data de 9 iunie”, a declarat Dan Ivan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.