SEMNE DE PRIMĂVARĂ: Lucrătorii de la Urbana au început plantarea florilor ornamentale

SEMNE DE PRIMĂVARĂ: Lucrătorii de la Urbana au început plantarea florilor ornamentale

 Întrucât temperaturile au fost destul de ridicate în ultima vreme,  angajații Serviciului Public de Gospodărire Urbana au plantat primele flori în oraș. Dat fiind că acestea sunt rezistente la ger, nu există riscul să fie afectate în cazul unei răciri bruște a vremii.

Încă de luni s-au plantat flori în aproape toate rondourile și parcurile din Sighet. Aproximativ 6000 de givece cu panseluțe vor da culoare  mai multor zone din oraș.
„Plantăm panseluțe, în fiecare an la început de primăvară le plantăm. Acestea durează două luni, după care plantăm alte plante. În fiecare an în această perioadă se plantează panseluțele, nu se pot pune în altă perioadă, toamna se seamănă și la începutul primăverii se plantează”, a explicat un muncitor de la Serviciul Public de Gospodărire Urbana.
 Şi anul acesta un număr mare de plante vor contribui la înfrumuseţarea oraşului. Aproximativ 6000 de fire de panseluţe vor fi plantate zilele acestea,  iar în perioada următoare în rondourile din municipiu se vor planta și alte plante anuale, precum gladiole, petunii sau muşcate.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.