Secția de neonatologia a Spitalului Județean de Urgență, dotată cu aparatură de ultimă generație

Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare continuă seria investițiilor în dezvoltarea sistemului medical din Maramureș prin implementarea proiectului “Dotarea compartimentului de terapie intensivă neonatală din cadrul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” cu aparatură medicală de înaltă performanță”.

Practic, prin acest proiect vom achiziționa aparatură nouă, de specialitate, necesară în Compartimentul de Terapie Intensivă pentru nou născuți de la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. Astfel, vom putea oferi copiilor născuți prematur servicii medicale mult mai complexe, folosind aparatură clinică de ultimă generație. Secția de Neonatologie din cadrul Spitalului Județean funcționează cu un număr de 45 de paturi, dintre care 10 sunt pe Compartimentul de Terapie Intensivă Neonatală”, a declarat George Alexandru Oros, managerul Spitalului Județean de Urgență.

Proiectul este în valoare de 4,7 milioane de lei, iar în aceste zile am semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

Proiectul va fi finalizat în luna noiembrie 2024. Investim în sănătatea maramureșenilor!”, – a adăugat George Alexandru Oros.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.