VIDEO | Secretarul de stat Dragoş Titea, precizări pe subiectul situaţiei de la Romatsa

În urma situaţiei de la Romatsa în care procurorii au chemat la audieri mai mulţi angajaţi, secretarul de stat Dragoş Titea a făcut câteva precizări pe pagina sa personală de facebook. Acesta spune că avea raporturile de muncă suspendate cu Romatsa în perioada la care se face referire de către organele de anchetă.

„Având în vedere articolele apărute în media, în ultimele ore, cu privire la persoana mea și calitatea pe care o am în Ministerul Transporturilor și ca reprezentant al Guvernului României, pentru buna și corecta informare a opiniei publice, dar și a tuturor celor interesați, fac următoarele precizări:

Astăzi, am fost invitat de către organele de specialitate ale statului, care au desfășurat o activitate specifică la sediul Romatsa, să merg (în cursul zilei de azi sau mâine) să dau o declarație în respectiva speță.

Subliniez faptul că am mers de bună voie la sediul organelor de cercetare penală, de îndată ce am fost chemat. Am acordat și voi acorda tot sprijinul anchetatorilor cu privire la solicitările dânșilor.

În perioada la care fac referire organele de anchetă, aveam raporturile de muncă suspendate cu Romatsa.

Întăresc ideea că voi colabora cu anchetatorii ori de câte ori voi fi solicitat și voi da curs oricărei invitații pe care o voi primi de la aceștia.”

Şase persoane, printre care secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea, şi directorul Departamentului Tehnic-Dezvoltare din cadrul Romatsa, Valentin Cimpuieru, au fost duşi la audieri de către procurori în urma percheziţiilor de marţi seară de la sediul Romatsa, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.Celelat e patru persoane sunt lucrători în cadrul Direcţiei Juridice a Romatsa.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru MEDIAFAX că procurorii au făcut percheziţii, luni seară, la sediul Romatsa din Bucureşti, într-un dosar ce vizează posibile nereguli referitoare la anumite contracte de consultanţă încheiate cu nişte firme de avocatură. Anchetatorii au ridicat documente legate de aceste contracte de la sediul Romatsa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.