Se reabilitează Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

Lucrările de modernizare a Unității de Primire Urgențe – UPU – au început încă de săptămâna trecută, din 16 octombrie. Acestea se realizează etapizat, pe fiecare zonă a UPU, astfel încât activitatea acestei secții importante, care deservește peste 300 de pacienți în 24 de ore, să se desfășoare în continuare în parametrii normali.

În prezent, se lucrează în zona de vestiare, a cabinetelor de stomatologie, ginecologie din secția UPU, iar un element important în acest proiect este realizarea unei conexiuni între Camera de urgențe minore și Camera de urgențe majore, care în prezent nu există, pentru eficientizarea întregului flux de activitate al Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Proiectul de reabilitare prevede modernizarea completă a secției UPU, prin extinderea instalațiilor de climatizare, recompartimentare și amenajarea spațiilor, astfel încât să se creeze condiții cât mai bune pentru pacienți și să se eficientizeze cât mai mult fluxul de activitate al Unității de Primire Urgențe.

”Valoarea proiectului este de 3,8 milioane de lei, iar finanțarea am asigurat-o din bugetul județului Maramureș”, a adăugat Ionel Bogdan.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.