VIDEO | Se iau măsuri după ce firmele care au spart străzile pentru introducerea gazului au lăsat șanțurile acoperite cu pământ

După ce mai mulți sigheteni s-au plâns că își distrug mașinile din cauza șanțurilor care au apărut în asfalt în urma lucrărilor de introducere a gazului iar firma executantă nu a adus drumul la starea inițială, societatea de distribuție a gazului din Sighet anunță că a luat măsuri, iar străzile pe care s-a intervenit vor fi reparate în cel mai scurt timp.

La sfârșitul anului 2018 pe strada Mărășești s-a intervenit pentru introducerea gazului, însă după ce a spart asfaltul și a finalizat lucrările firma executantă nu a adus drumul la starea inițială, ci a acoperit șanțurile de pe mijlocul drumului cu pământ. Și trotuarele au fost afectate din cauza acestor lucrări, de-a lungul străzii pavajul a fost ridicat fără să fie pus la loc după finalizarea lucrărilor. Aceeași situație este întâlnită pe mai multe străzi din oraș.

”Aș vrea să informez că în urma difuzării unui reportaj despre modul în care sunt întreținute străzile unde s-au executat lucrări de racordare la rețeaua de gaz am luat urgent măsuri de reziliere a contractelor cu firmele care au executat lucrările și societatea noastră să facă singură remedierea cât mai urgentă a tuturor săpăturilor în așa fel încât pietonii și autoturismele să nu aibă de suferit din această cauză”, a precizat Viorel Timoce, directorul societății de distribuție a gazului din Sighetu Marmației.

Directorul societății de distribuție a gazului a precizat că aceste lucrări vor fi urmărite cu atenție astfel încât cetățenii să nu fie afectați în urma săpăturilor de racordare la rețeaua de gaz.

”Am atenționat firmele respective că în cazul în care nu vor respecta termenele de execuție vor fi aspru penalizate, acest lucru îl voi urmări persoanl dat fiind faptul că cetățenii din Sighetu Marmației dacă au o funcționare foarte bună a sistemului de distribuție trebuie să aibă și o circulație corespunzătoare pe toate străzile chiar dacă noi avem foarte multe lucrări de săpături datorită cerereilor cetățenilor”, a adăugat directorul societății de distribuție a gazului din Sighetu Marmației.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.