VIDEO | Se face concurs de colinde la Bârsana

Școala Gimnazială ”Mircea Vulcănescu” din Bârsana organizează vineri, 14 decembrie, concursul de colinde din cadrul proiectului județean ”Datini, obiceiuri, tradiții”. Și de această dată și-au anunțat prezența participanți din mai multe localități.

În cadrul acestui concurs  județean copii de la școlile din Maramureș au ocazia să prezinte colinde și obiceiuri de iarnă reprezentative pentru localitatea din care vin.

”În 14 decembrie Școala Gimnazială << Mircea Vulcănescu >> organizează un concurs de colinde în cadrul proiectului județean <<Datini, tradiții, obiceiuri>>. Concursul se va desfășura începând cu ora 12:00 în căminul cultural din localitatea Bârsana. Coordonatori acestui proiect sunt doamna director Maria Bernicki și doamna profesor Maria Giurgi. La acest eveniment vor participa copii ai școlilor din localitățile învecinate, din Strâmtura, Slătioara, Botiza, Șieu, Sighetu Marmației, Budești, Rona de Jos, Călinești, Bârsana, dar și un grup de copii din localitatea Slatina, Ucraina”, a precizat Ioan Bologa, viceprimarul comunei Bârsana.

Copiii și cadrele didacticede la Școala Gimnazială ”Mircea Vulcănescu” au pregătit și ei un moment artistic special.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.