Se fac modernizări la Școala Gimnazială Ieud

Școala Gimnazială Ieud este modernizată. Primăria a obținut finanțare pentru modernizarea și dotarea școlii, iar o parte din lucrări au fost executate anul acesta, urmând ca anul viitor să se continue investițiile.

Finanțarea pentru această investiție a fost obținută prin Programul Național de Dezvoltare Locală, valoarea proiectului fiind de 1.180.000 lei.

”În momentul de față, derulăm prin Programul Național de Dezvoltare Locală proiectul privind modernizarea școlii gimnaziale. Acest proiect se întinde pe durata a doi ani iar suma este de 1.180.000 lei + TVA. Până acum am lucrat la lotul al doilea privind amenajările exterioare, s-au făcut alei, drumuri de acces, s-a împrejmuit, s-a făcut de asemenea și un parc în fața școlii”, a precizat Nicolae Traian David, primarul comunei Ieud. Tot din această finanțare, anul viitor va fi schimbat acoperișul și mobilierul din sălile de curs.

”Anul viitor o să executăm lotul 1, lucrări la corpul școlii, o zugrăvire exterioară, schimbarea acoperișului, modernizarea sălilor de clasă, dotarea cu mobilier nou, în acest program am primit finanțare și pentru dotarea tuturor claselor”, a adăugat primarul comunei Ieud. ”Putem să spunem acum că avem o școală modernă, bine dotată și bineînțeles după ce toate lucrărilor vor fi finalizate școala va arăta așa cum trebuie să arate”, a adăugat Vasile Chindriș, director adjunct la Școala Gimnazială Ieud.

Lucrările la Școala Gimnazială Ieud vor fi finalizate anul viitor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.