VIDEO | Se apropie termenul limită pentru depunerea cererilor unice de plată

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – centrul judeţean Maramureş le reaminteşte fermierilor că pentru depunerea cererilor unice de plată în campania 2019 termenul limită este de 15 mai.

La centrul județean APIA Maramureș / centrele locale s-au depus până la data de 2 mai  un număr de 27.106 cereri de plată dintr-un număr total estimat de 34.248 de cereri.

Fermierii care nu au depus cereri unice de plată aferente campaniei 2019 la data programării se pot prezenta la centrul județean APIA Maramureș și la centrele locale aferente în orice zi între orele 8:30 și 17:00. Aceștia vor fi preluați de funcționarii APIA, după închiderea cererilor fermierilor programați în ziua respectivă.

Fermierii noi care nu au depus cereri unice de plată în anii anteriori pot să se prezinte la centrul județean APIA Maramureș și la centrele locale aferente în orice zi, între orele 8:30 și 17:00. Aceștia vor fi preluați de funcționarii APIA, după închiderea cererilor fermierilor programați în ziua respectivă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.