Scandalagii de sărbători

Scandalagii de sărbători

 Mai multe situaţii conflictuale au fost aplanate de poliţişti in perioada sarbatorilor. Acestia au aplicat măsuri "usturatoare" faţă de scandalagii.

 
În seara zilei de 1 ianuarie, in jurul orei 22,30, poliţiştii Postului de Poliţie din Săcel, s-au sesizat din oficiu despre faptul că, la un bar din localitate a avut loc un conflict spontan şi au luat măsurile de prevenire a escaladării acestuia. În fapt, Mihai M., de 24 ani, din Sighetu Marmaţiei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a avut un conflict cu Ştefan G., din Săcel, în incinta unui local din comună. În urma conflictului, s-a deplasat la locuinţa sa, de unde a revenit la bar cu un topor şi două cuţite de bucătărie, cu intenţia de a se răzbuna.
Poliţiştii au intervenit la timp, aplanând situaţia conflictuală iar lui Mihai M. i-au fost ridicate toporul şi cuţitele, urmând ca faţă de acesta să fie efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de port ilegal de armă albă. Şi în localitatea Coruia, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în cazul unui conflict.  În seara de Revelion, ora 23, 30,  la un bar din localitate a izbucnit o ceartă între doi bărbaţi. Marian O., de 41 de ani, din Coruia l-a înţepat cu un cuţit, în genunchiul drept, pe Marcel C., de 32 ani, din Remetea Chioarului. Victima nu a rămas internată la spitalul unde a fost transportată pentru pansament. Poliţiştii continuă cercetările, faţă de cel în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi de port ilegal de armă albă. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.