SCANDAL: Un tânăr a fost reținut pentru ultraj

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș se desfășoară cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

În fapt, seara trecută, polițiștii au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Mireșului din Șomcuta Mare are loc un scandal. Primele verificări au relevat faptul că un bărbat ar fi avut un conflict verbal cu fiul apelantei. Agresorul, un tânăr, de 22 de ani, ar fi refuzat legitimarea, ar fi adresat injurii și cuvinte jignitoare polițiștilor și i-ar fi amenințat pe aceștia cu acte de violență.

Întrucât, la fața locului s-au adunat mai multe persoane, au intervenit luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș. Starea conflictuală a fost aplanată și nicio persoană nu a suferit leziuni corporale. În prezent, tânărul bănuit de comiterea faptei se află în custodia poliției.

În continuare, sub supravegherea procurorului de caz, se desfășoară cercetări pentru documentarea activității infracționale și luarea măsurilor legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.