Scandal cu bătaie la Sighet

Polițiștii sigheteni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, după ce ieri au fost solicitați să intervină la o încăierare produsă pe strada Bogdan Vodă din municipiu.

Polițiștii au constatat că mai multe persoane s-au agresat reciproc, folosind obiecte contondente și provocând-și leziuni, pentru tratarea cărora au fost transportate la spital. Au fost identificați patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 38 de ani, care au suferit vătămări corporale, iar în autoturismul unuia dintre ei au fost găsite mai multe obiecte contondente care au fost ridicate, în vederea efectuării unor expertize criminalistice.

Organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de tulburare a liniștii și ordinii publice.

În vederea administrării probatoriului au fost audiate persoanele identificate până în prezent și au fost consemnate trei plângeri penale pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii continuă cercetările.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.