Şase persoane au fost internate de urgenţă la Spitalul Sighet în urma unor acte de agresiune violentă

Şase persoane au fost internate de urgenţă la Spitalul Sighet în urma unor acte de agresiune violentă

In  perioada 15 -17 iulie s-au inregistrat mai multe agresiuni in urma carora sase persoane au fost transportate la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Sighet pentru a beneficia de ingrijiri medicale. Printre acestea s-a numarat si cazul unui cioban de 21 de ani care in imprejurari inca neclare fost batut cu bestialitate.
Un tanar in varsta de 21 de ani a fost batut cu bestialitate pe raza localitatii Bocicoi unde isi desfasoara activitatea ca cioban, la o stana de oi. Desi imediat dupa ce a avut loc agresiunea, tanarul a declarat unor cetateni din zona ca l-ar fi batut gazda de stana pentru care lucra, in fata politiei, ciobanul a schimbat datele evenimentelor, declarand ca de fapt ar fi fost lovit cu brutalitate de un alt cioban, coleg de-al sau.
Tanarul a fost transportat de urgenta la Spitalul Municipal Sighet unde a primit primele ingrijiri medicale, insa datorita agravarii starii sale de sanatate, acesta a fost transportat la Spitalul Dr. Constantin Opris, din Baia Mare.
Acesta nu a fost singurul caz de agresiune inregistrat in ultimele zile de medicii din cadrul Unitatii Primiri Urgente a Spitalului Sighet. Tot in urma agresiunilor, sase persoane au necesitat ingrijiri medicale, la sfarsitul saptamanii ce tocmai s-a incheiat.
In cazul ciobanului batut cu bestialitate la Bocicoi, politia cerceteaza cazul pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a petrecut evenimentul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.