Sărbători cu ordine de protecție pe numele unor scandalagii

Trei ordine de protecții provizorii au emis polițiștii maramureșeni de sărbători în urma unor scandaluri în familie.

  • În 25 decembrie polițiștii din Seini au fost sesizați de către o femeie prin 112 cu privire la faptul că, pe fondul consumului de alcool, a fost agresată de către concubinul său. La fața locului, polițiștii au identificat apelanta și pe concubinul acesteia, un bărbat de 41 de ani. Scandalagiul și-a lovit prietena și a amenințat-o cu moartea. În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și violența în familie.
  • La Vișeu de Sus, în 26 decembrie, polițiștii au fost sesizați de un bărbat cu privire la un scandal în familie. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelantul, un bărbat de 48 de ani, și pe soția acestuia, o femeie tot de 48 de ani, care au relatat că fiul lor de 25 de ani i-a agresat fizic. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Tânărul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Sighetu Marmației, în vederea efectuării unei expertize de psihiatrice.
  • Tot în 26 decembrie un scandal în familie s-a înregistrat și în Tăuții Măgherăuș. Un bărbat de 43 de ani din Baia Mare, pe fondul consumului de alcool, a agresat-o verbal și fizic pe concubina lui de 31 de ani din Baia Sprie. Și pe numele acestuia polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.