Săptămâna verde la final, nu și acțiunile ADIGIDM în școli

Ultima zi din programul „Săptămâna verde” a fost petrecută de reprezentanții ADIGIDM Maramureș printre elevii claselor a V-a S și a VI-a P de la școala din Satulung și prichindeii de la Grădinița „Genesis” din Baia Mare.

Am adaptat mesajul privind separarea la sursă a deșeurilor și importanța de a nu le abandona în natură în funcție de vârsta celor cu care am dialogat. Speranța în ceea ce privește o natură mai curată în viitor și o mai bună reciclare a deșeurilor este dată de faptul că, indiferent de vârsta copiilor cu care am discutat azi toți știau culoarea recipientului în care se depozitează fiecare tip de deșeu.

Acțiunile ADIGIDM de promovare a colectării selective în școli și grădinițe va continua pe tot parcursul anului, în baza protocolului pe care-l avem cu ISJ. Vom răspunde cu deschidere solicitărilor venite din partea dascălilor sau ale conducerilor unităților de învățământ. Mulțumim cadrelor didactice care ne-au invitat azi să interacționăm cu copiii”, a declarat Romeo Dobocan, director executiv ADIGIDM Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.