Salvatorii maramureșeni în instituțiile de învățământ din județ

Luni, 27 februarie specialiștii Inspecției de Prevenire, alături de salvatorii maramureșeni, au fost prezenți în instituțiile de învățământ din județ, unde au desfășurat exerciții de evacuare în caz de incendiu, au prezentat tehnica de intervenție și au diseminat materiale de informare preventivă. Totodată, pompierii au mediatizat și campaniile de prevenire desfășurate de către I.G.S.U. și partenerii instituționali.

De asemenea, în intervalul 27.02-01.03.2023, între orele 09.00-12.00 și 13.00-16.00, formatorii din cadrul Fundației pentru S.M.U.R.D. din județele Mureș, Bistrița-Năsăud, Cluj, Iași și București, alături de personalul S.M.U.R.D. Maramureș si voluntarii SMURD, desfășoară Maratonul Resuscitării cu cadrele didactice, nedidactice și elevii din cadrul Colegiului Național „ Vasile Lucaciu” Baia Mare. Activitățile din cadrul ” Săptămânii Protecției Civile” continuă pe tot parcursul acestei săptămâni. La fiecare subunitate de pompieri din județ zilnic este ”ziua porților deschise”.

Informații referitoare la modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.