VIDEO | Salvamontiștii maramureșeni au intervenit la un accident petrecut în zona Cavnic

Duminică, 6 septembrie, Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș a fost solicitat să intrervină în cazul unui accident petrecut în zona Cavnic. Un apel venit prin 112 a anunțat accidentul unui biciclist pe drumul forestier către stațiunea Șuior, într-o zonă greu accesibilă.

Echipa de prim răspuns a Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș s-a deplasat la fața locului, unde a acordat primul ajutor biciclistului în vârstă de 24 de ani. Ulterior, persoana accidentată a fost predată echipajului SMURD și transportată la unitatea medicală pentru investigații.

Managerul Salvamont Maramureș, Dan Benga, a subliniat încă o dată importanța vigilenței și a echipamentului adecvat pentru cei care parcurg trasee montane pe bicicletă. „Le recomandăm tuturor celor care pornesc în drumeții montane cu bicileta să se asigure că au dotările corespunzătoare și să rămână vigilenți, indiferent dacă cunosc sau nu traseul. Pe munte, atenția sporită poate face diferența între o experiență plăcută și o situație nefericită”, a declarat Dan Benga.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.