Sacalaseni: Primarul Emilian Pop a fost suspendat din PDL. Urmatorul pas: excluderea!

Sacalaseni: Primarul Emilian Pop a fost suspendat din PDL. Urmatorul pas: excluderea!

Primarul comunei Sacalaseni, Emilian Pop, a fost suspendat astazi din toate functiile politice iar Consiliul de Coordonare Judetean al Partidului Democrat Liberal Maramures a propus excluderea lui din PDL. Toate aceste decizii au fost luate in urma declaratiilor facute de Emilian Pop impotriva presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man si, in acelasi timp, impotriva partidului. Emilian Pop este nemultumit de faptul ca toate fondurile pentru comuna pe care o conduce au fost blocate, datoriile acumulate pana in prezent fiind de 37.000 de miliarde.

"Biroul Permanent Judetean al Partidului Democrat Liberal Maramures, intrunit in sedinta din 21.07.2011, a supus dezbaterii atitudinea si declaratiile din mas-media si cele publice ale domnului Pop Emilian Gheorghe, primar al comunei Sacalaseni, ales pe listele electorale ale PDL. In urma discutiilor membrilor BPJ, potrivit Statutului PDL, a fost propusa si supusa la vot suspendarea din functiile politice detinute in partid de catre domnul Pop Emilian Gheorghe, precum si excluderea acestuia din PDL", se arata intr-un comunicat de presa al PDL.

29 de membrii ai Biroului Politic Judetean al PDL Maramures au trebuit sa raspunda daca sunt de acord sau nu cu suspendarea din functiile politice detinute in PDL de primarul comunei Sacalaseni. 28 dintre acestia au votat pentru suspendarea lui Emilian Pop din functiile politice iar un vot a fost nul. "S-a votat in unanimitate convocarea Consiliului de Coordonare Judetean al PDL pentru propunerea de excludere din PDL a lui Pop Emilian Gheorghe. Potrivit statutului PDL, BPJ Maramures nu are autoritatea de a retrage calitatea de membru de partid, acest lucru putand fi decis doar de catre CCJ", se mai arata in comunicatul de presa.

Emilian Pop a fost vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean si presedinte al Colegiului Electoral nr. 2, unde vor avea loc alegeri in data de 21 august. In urma sedintei de astazi s-a decis ca presedintele interimar al acestui colegiu sa fie incepand de astazi Cosmin Sabo.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.