S-au jucat cu focul, iar acum trag ponoasele

Pe  DJ 196 Bârsana a fost depistat ieri în trafic un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Vișeu de Sus, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că acesta are permisul suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără permis.

Tot ieri, Poliția orașului Baia Sprie a fost sesizată prin 112 că din direcția Sighetu Marmației către Baia Mare se deplasează un autoturism al cărui conducător auto pare să se afle sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii din s-au deplasat în direcția indicată, iar când au ajuns pe str. Săsar din Baia Sprie au observat autoturismul în cauză și l-au oprit. La volan se afla un bărbat de 62 de ani din Sighetu Marmației, care a declarat că nu are documentele asupra sa. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatului i-a fost anulat permisul de conducere. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. În cauză se fac cercetări.

Și tot ieri, instanța a dispus luarea măsurii de arest la domiciliu pe o perioadă de 30 zile față de un bărbat care a produs un eveniment rutier. În 1 iulie, în timp ce polițiștii Secția 2 Bogdan Vodă efectuau serviciul de patrulare pe DJ 186, din direcţia Şieu către Bogdan Vodă, la intersecţia cu localitatea Ieud au observat că s-a produs un accident cu pagube materiale: un autoturism  a intrat pe contrasens, a pătruns prin gardul unui imobil și s-a oprit în curtea acestuia. A fost identificat conducătorul auto, unbărbat de 34 de ani din Ieud. Acesta a fost testat cu aparatul alcotest care a indicat valoarea de 1,44 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Vreme de 30 de zile, a decis instanța, va fi în arest la domiciliu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.