S-a semnat contractul de lucrări pentru extinderea și modernizarea ambulatoriului integrat al Spitalului De Boli Infecțioase Și Psihiatrie Baia Mare

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, alături de doamna Ludovica Rusu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, și de antreprenorul care va executa proiectul, au semnat contractul pentru proiectarea și execuția proiectului privind ”Extinderea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare”.

Acest proiect este în valoare de 12,8 milioane lei, iar finanțarea este asigurată prin PNRR, contractul de finanțare fiind semnat încă din luna mai a acestui an, și fonduri din bugetul Județului Maramureș.

În perioada următoare va fi realizată proiectarea, cu o durată de 90 de zile, iar ulterior vor fi demarate lucrările de execuție, care vor fi finalizate în termen de un an de zile.

Prin implementarea acestui proiect va fi construit un corp nou de clădire, ca extindere a ambulatoriului integrat existent, ambulatoriul integrat va fi dotat cu echipamente specifice, moderne, cu tehnologie de ultimă generație, și vor fi create trei specialități medicale noi în structura ambulatoriului, respectiv: Cardiologie, Medicină internă și Endocrinologie. Astfel, numărul maxim de prezentări care poate fi realizat într-un an va crește datorită înființării celor trei cabinete noi, iar maramureșenii vor beneficia de servicii medicale la standarde europene.

Mulțumesc doamnei Ludovica Rusu, manager Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, pentru buna colaborare. Mulțumesc, de asemenea, colegilor din cadrul Consiliului Județean Maramureș pentru implicarea și munca depusă în realizarea acestui proiect.
Investim în sănătatea maramureșenilor!”, a declarat Ionel Bogdan.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.